The Boss Baby Blu-ray cover

Vind "The Boss Baby" på Blu-ray eller DVD

14. sep 2017
- af Redaktionen

Herlig ny animationsfilm for hele familien fra manden bag "Madagascar" filmene.

FOX, DreamWorks Animation og forfatteren og instruktøren af "Madagascar" filmene har produceret en helt ny og anderledes animationsfilm om "The Boss Baby".

Denne baby går i jakkesæt og styrer sin familie med hård hånd med en klar holdning til familien som en slagmark for hårde business beslutninger.

Den 7-årige dreng Tim har en livlig fantasi, og han har det perfekte enebarns liv sammen med hans forældre - lige indtil mor og far en dag bringer en lillebror ind i familien.

Men den nytilkomne baby, er ikke som andre babyer. Tim opdager, at familiens lille ny baby faktisk er en helt speciel spion, som er ude på en hemmelig mission. En mission, der indebærer et uventet klimaks af den episke kamp mellem nuttede hundehvalpe og gylpende babyer.

"The Boss Baby" er en underholdende historie om vigtigheden af familie, og hvordan en ny babys ankomst påvirker alle i hjemmet.

Vi trækker 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 9. oktober kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvad hedder drengen i "The Boss Baby", som er noget mistænksom overfor sin nye lillebror?Vælg præmieAlle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreve