Razer Orbweaver Chroma konkurrence

Vind Razer Orbweaver Chroma keypad - AFSLUTTET

20. nov 2017
- af Redaktionen

I samarbejde med Razer udlover vi den populære Orbweaver Chroma keypad, der med ét løfter din PC gaming til det næste niveau.

Hastighed er ofte altafgørende i PC gaming, og det er præcis, hvad Razer Orbweaver Chroma tilbyder med sine 30 programmérbare taster, som du kan sætte op med makroer og funktioner, der giver dig den ekstra fordel, når det går hurtigt.

Orbweaver Chroma er udstyret med Razers velkendte mekaniske taster, der både reagerer og resetter lynhurtigt, så du får en masse ekstra funktioner lige ved dine fingerspidser, der kan aktiveres på et splitsekund.

Razer Orbweaver Chroma er designet fra bunden af til gaming, og den giver dig 20 taster plus ekstra knapper på siden og en 8-vejs tommelfingerknap, der allesammen kan programmeres til at udføre den handling, som du vil have dem til.

Du kan indstille Razer Orbweaver Chroma fysisk til at passe til størrelsen på din hånd, så selv lange spilsessioner vil føles behagelige.

Razer Orbweaver Chroma

Som navnet antyder, kommer Orbweaver Chroma med Razers baggrundsbelysning, der stiller 16,8 millioner farver til rådighed at vælge imellem, så din nye keypad kan matche eller tilføre helt ny stil til dit gamer-rig.

Vi har trukket 1 vinder:

Susanne Andersen fra Aarup

Stort og programmérbart tillykke til dig.

Se alle vores konkurrencer her