Absolutely Fabulous: The Movie Blu-ray cover

Vind "Absolutely Fabulous: The Movie" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

5. jan 2017
- af Redaktionen

De vanvittige engelske society-damer er tilbage for fuld udblæsning og med en sand stjerneparade af mere end 60 gæstestjerner.

Patsys og Edinas hverdag bliver vendt på hovedet i "Absolutely Fabulous: The Movie", da Edina bliver anklaget for at have dræbt Kate Moss. En flugt til Frankrig uden kreditkort, Lacroix og champagne er deres eneste udvej.

Helvede vil ingen ende tage, når man bliver anklaget for at have forårsaget en populær, smuk og folkekær models død.

Det må Edina og Patsy sande, da Edina ved et uheld kommer til at skubbe supermodellen Kate Moss i Londons beskidte Themsen flod. Faktisk bliver stemningen på de hjemlige Britiske øer så harsk, at vores to heltinder må finde et kreditkort (kidnapper deres barnebarn) og drage mod Europas glimmerparadis, Cannes i Frankrig.

Jennifer Saunders og Joanna Lumley rammer igen plet med denne pan-atlantisk producerede komedie "Absolutely Fabulous: The Movie".

Selvom man snart fylder 60 år, skal der stadig shopping, champagne og nu også en smule botox til, for at hverdagen hænger luksuriøst sammen for Edina og Patsy.

Tonen er som altid … udfordrende. Festlige kostumer med designer navne påklistret og sandt farverige personligheder. Alt sammen næring til lattermusklerne!

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Per Andersen fra Gislev
Karsten Johansen fra Nykøbing F
Blu-ray:
Lilian Engelhard Eriksen fra Hadsund Syd
John Staal fra Greve

Stort og fabelagtigt tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her