Game of Thrones - Sæson 7 Blu-ray cover

Vind "Game of Thrones - Sæson 7" på Blu-ray eller DVD

1. dec 2017
- af Redaktionen

Den fænomenale syvende sæson af HBO's hitserie kan nu vindes lige i tide til at sikre julehyggen.

Den lange vinter er kommet.

I syv spændende episoder fokuserer denne syvende og næstsidste sæson af den populære serie på opgør mellem hære og holdninger, der i årevis har været under opsejling.

Både BD og DVD udgaverne af bokssættet indeholder aldrig-før-set ekstra materiale, samt kommentarspor til samtlige episoder.

Diskene vil også indeholde helt nye behind the scenes featuretter.

Med sine 437 minutter og eksklusivt materiale udkommer "Game of Thrones - Sæson 7" i HD på Blu-ray Disc samt DVD den 11. december. Oplev hele sæson 7 af Game of Thrones fyldt med action, drama og blændende billeder fra start til slut.

"Game of Thrones" er en af de største serie-successer nogensinde. Premiere- og finale-episoderne af sæson 7 var de mest sete episoder i HBO's historie. Serien er blevet nomineret til 109 Emmy priser og vandt for bedste drama i både 2015 og 2016.

Vi trækker 1 DVD vinder og 1 Blu-ray vinder.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 18. december kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvor mange Emmy priser har "Game of Thrones" været nomineret til?Vælg præmieAlle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreve