Miss Peregrine's Home for Peculiar Children Blu-ray cover

Vind "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

15. feb 2017
- af Redaktionen

Instruktøren Tim Burton er tilbage med endnu et fantastisk eventyr fuld af sælsomme væsener, tidsrejser og farlige monstre.

Den visionære instruktør Tim Burton står bag dette magiske eventyr, der er baseret på den populære debut-bog af Ransom Riggs med samme titel: "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children".

Vi bliver taget ud på et eventyr på en walisisk ø for at finde spændende væsner og farlige historier. Vores ungdomshelt, Jake, vil undersøge et familiemysterium, der er omgivet af alternative virkeligheder.

En helt utrolig dannelsesrejse begynder, og Jake må finde ud af, hvem han selv i virkeligheden er. Rejsen bliver magisk, fyldt med fare og masser af nye varme venskaber.

I hans søgen finder han frem til øen Cairnholm, hvor der er en hemmelig verden af ”besynderlige børn”, som lever under Miss Peregrines beskyttelse - børn med overnaturlige kræfter.

Oplev fantastiske stjerner som Eva Green, Asa Butterfield, Chris O'Dowd, Allison Janney, Rupert Everett, Terence Stamp, Ella Purnell, Judi Dench og ingen ringere end Samuel L. Jackson som skurken Barron.

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Louise Madsen fra Aalborg
Benjamin Madsen fra Kolding
Blu-ray:
Dina Madsen fra Hornsyld
Gorm Frederiksen fra Svendborg

Stort og besynderligt tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her