Syndicate PC cover

Vind "Syndicate" til PC eller PlayStation 3 - AFSLUTTET

17. feb 2012
- af Redaktionen

Kæmp om markedsherredømmet i en brutal cyberpunk-verden, hvor forretninger er lig med krig.

"Syndicate" er en unik og rå førstepersons sci fi-skydespilsoplevelse, som blander tempofyldt action og futuristiske omgivelser med en innovativ spilmekanik, hvor spillerne hacker sig ind og på den mest voldelige måde samler de hjernekontrollerende mikrochips, der er implanterede i folks hoveder.

Syndikaterne har taget over
2069 - Den udviklede verden er ikke længere underlagt politikere, men delt op i regioner kontrolleret af mega-selskaber kendt som syndikater.

Disse syndikater har revolutioneret, hvordan forbrugeren interagerer med den digitale verden. Forbrugeren kræver ikke længere en enhed for få adgang til verdens data og styre deres teknologi. Nu kan de gøre dette på et splitsekund via Neural Chip Implantat.

En komplet pakke med en grum bagside
Civile strømmede til for at få implanteret chippen, så de kan nyde det, deres udvalgte syndikat har at tilbyde, bolig, læge, bank, forsikring, uddannelse, underholdning og job. En komplet pakke. En komplet livsstil.

Til gengæld fik syndikaterne en enestående indsigt og kontrol over de enkelte OG deres adfærd. På grund af den manglende regeringsmæssige opmærksomhed, er forretning nu blevet til krig. Syndikaterne stopper ikke, før de har fået ultimativ markedsdominans.

I forreste linje i denne krig er agenterne, syndikatets BIO-manipulerede og chip-forstærkede håndhævere. De kan overvinde alt i den datamatiserede verden herunder deres fjender, deres våben og miljø, der omgiver dem, der gør dem til det mest effektive og dødbringende teknologiske våben i verden.

Du er Miles Kilo
Man spiller som Miles Kilo, Eurocorps seneste prototype Agent, som kastes ud i et brutalt action eventyr af korruption og hævn.

Vi har trukket 1 PC vinder og 1 PlayStation 3 vinder:

PC:
Oskar Degn Hald fra København
PlayStation 3:
Gitte Rahmberg fra Aalborg

Stort og actionfyldt tillykke til jer begge.

Se alle vores konkurrencer her