Philips 328E8QJAB5

Stor buet skærm til billige penge

22. maj 2017
- af Rasmus Elm Rasmussen - Alt om DATA

Kurver behøver ikke koste kassen. Philips er klar med en ny 32-tommer skærm i buet design og med bredt farvespektre til en rigtig fornuftig pris.

Med 32 tommer er den nye 328E8QJAB5 stor nok til at give brugeren en fornemmelse af god plads, uanset hvilken aktivitet der udføres.

Den kurvede form gør, at skærmen omslutter brugerens synsfelt, hvilket kan hjælpe på koncentrationsevnen og skabe et bedre fokus på de hurtige opgaver.

Den nye skærm er designet til at give brugerne god visningskvalitet til en række af aktiviteter – alt fra rutineopgaver, såsom at maile venner eller tjekke de sociale medier, til aktiviteter hvor visningskvaliteten gør en stor forskel, for eksempel når man ser favoritserien på nettet, eller redigerer videoer inden man poster dem online.

Med fuld HD-opløsning (1920 x 1080 pixels), 16:9 format og avanceret vertical alignment, vil brugerne kunne nyde skarpe billeder under enhver aktivitet.

Læs også: Verbatim klar med sin største eksterne harddisk nogensinde

Den seneste Ultra Wide-Color teknologi gør det muligt for den 32-tommer store skærm at tilbyde en bred farveskala på 103% på NTSC-skalaen og 126% sRGB (CIE 1931), hvilket gør kvaliteten, farvepræcisionen og reproduktionen endnu bedre og skaber en endnu mere virkelighedsnær visningsoplevelse.