Filmen om Kaptajn Underhyler Blu-ray cover

Vind "Filmen om Kaptajn Underhyler" på Blu-ray eller DVD

18. okt 2017
- af Redaktionen

Vanvittig morsom ny animationsfilm om Jimmy og Otto, som hypnotiserer deres sure rektor til at blive superhelten Kaptajn Underhyler.

De to spilopmagere Jimmy og Otto er frygtet af alle lærere, som arbejder på deres skole. De går i 4. klasse og sammen danner de en fantastisk synergi af sjov, spas og masser af pranks. Deres livsmission er at sikre, at livet er fuld af smil og pjat. De har dog én ærbar modstander - skolens ondskabsfulde inspektør.

Han har set drengenes unoder og luret, at eneste løsning for at reetablere orden og autoritet indenfor hans domæne er at sætte drengene i hver deres klasse. Med vanlig overflod af fantasi indser vennerne, at de må hypnotisere den ubehagelige rektor og forvandle ham til den tossede Kaptajn Underhyler. En karakter de helt selv har opfundet.

Den super klodsede og letpåklædte superhelt bliver hurtigt deres bedste ven, da fysiklæren Professor Prutpotte ansættes. Han har nemlig en nederdrægtig plan for alle børn på skolen.

DreamWorks' "Filmen om Kaptajn Underhyler" er baseret på en bogserie af Dav Pilkey. Filmen er instrueret af David Soren, som også kan notere familiefilmen "Turbo" på sit CV. Danske stemmetalenter er blandt andet Jonas Schmidt og Malte Milner Find som Jimmy og Otto, mens Kaptajn Underhyler stemme er af Caspar Phillipson.

Vi trækker 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere.


Deltag i konkurrencen ved at udfylde nedenstående formular.

Svaret skal være os i hænde senest mandag 13. november kl. 14.00.

Vinderne får direkte besked.

Se alle vores konkurrencer her

 

Deltag i konkurrencen ved at svare på følgende spørgsmål:

Hvad hedder den fæle fysiklærer i "Filmen om Kaptajn Underhyler"?Vælg præmieAlle felter skal udfyldes, så vi kan sende præmien til dig, hvis du vinder. E-mail og adresse bruges kun i forbindelse med konkurrencen, med mindre du tilmelder dig et eller flere af vores glimrende nyhedsbreve.

Tilmeld dig samtidig et eller flere af vores nyhedsbreveFind produktet