Logan Blu-ray cover

Vind "Logan" på Blu-ray eller DVD - AFSLUTTET

14. jul 2017
- af Redaktionen

Oplev igen Hugh Jackman som Logan/Wolverine i den meget roste nye film, der er strøget ind på IMDb's Top 250 liste over alle tiders bedste film.

"Logan" foregår i en nærmere fremtid, hvor en træt Logan tager sig af en syg og svækket Professor X. Sammen med Caliban skjuler de sig ved den amerikansk-mexicanske grænse på en forladt fabrik.

Logans kræfter er aftagende og det kan han mærke. Hans forsøg på holde sig fra den eksplosive X-Men verden og sin fortid bliver midlertidigt sat på hold, da en ung mutant pludselig dukker op.

Hun har brug for at flygte. Hun har brug for hans hjælp. Mørke kræfter ser hendes eksistens som et eksperiment og ønsker at udslette hende.

Det bliver en uforglemmelig road-trip gennem land og by og ender med at have langt større omkostninger, end Logan nogensinde havde forestillet sig.
 
Oplev Hugh Jackman i den anmelderoste X-Men film "Logan". Patrick Stewart spiller igen Professor X, mens Dafne Keen spiller Laura. "Logan" er instrueret af James Mangold.

Logan Noir
Helt unikt for X-Men og en blockbuster-success som "Logan", udkommer titlen også i en sort/hvid version. "Logan Noir" har været vist i begrænset omfang i udvalgte biografer. Et artistisk tiltag instruktør James Mangold annoncerede i april - mest af alt for at sige tak til alle trofaste X-Men fans. "Logan Noir" udkommer som combo BD i sort/hvid version samt original i farve.

Vi har trukket 2 DVD vindere og 2 Blu-ray vindere:

DVD:
Andreas Navntoft fra Viborg
Tommy Thure fra Fredericia
Blu-ray:
Jens Krejlgaard fra Bækmarksbro
Sten Nygaard fra Brønshøj

Stort og uforglemmeligt tillykke til jer alle.

Se alle vores konkurrencer her