Byg selv gaming PC til lavpris

Guide: Byg en stærk gaming-PC til lavpris

1. dec 2017
- af Torben Okholm - Alt om DATA

For under 6.000 kroner kan du selv bygge en klippestærk gaming-PC med den nyeste teknologi.

For alt for mange af os er den ultimative drømmemaskine udenfor rækkevidde. Hvis penge ikke betyder noget, kan man lave nogle utrolige systemer, men hvad nu, hvis udgiften spiller en rolle?

Hvad nu, hvis man ikke har råd til at give over 6.000 kroner for kølesystemet alene? Hvad nu, hvis man vil have en maskine, der koster en brøkdel af de drømmemaskiner, vi hvert år finder på, og som ikke desto mindre fungerer fremragende?

Vores prisbillige maskine har til formål at opfylde netop disse behov. En imponerende allroundoplevelse til en brøkdel af de priser, vi normalt jonglerer med på disse sider.

Som det fremgår af overskriften, indgår evnen til gaming også i projektet. Betragt den som en konsol, som man kan bruge til både praktiske formål og underholdning. Den er trods alt en PC.

Og hvis du har råd til det, kan du bruge dette system som et springbræt til noget, der mere specifikt opfylder dine behov.

Læs også: Frisk luft i PC'en [GUIDE]: Alt du skal vide om PC-kølere

En lille bemærkning: Da vi for et år siden byggede en prisbillig maskine, var formålet blandt andet at lave en stærk allieret til virtual reality, og det aspekt finder du ikke i salgsargumenterne for dette års maskine.