Fire Emblem Awakening

Power
(over 3 dages levering)
PEGI mærkning
I en verden som herskes over af to mægtige drager, har onde kræfter rejst sig og truer med at ødelægge menneskenes kongeriger. Sæt ud på et spændende eventyr og oplev kampe fyldt med action, strategi og fare i Fire Emblem: Awakening.
Mens prins Chrom kæmper for at hindre at småkampene mellem kongerigerne Ylisse og Plegia ender i rigtig krig, begynder en pest af udøde soldater, kendt som The Risen, at inficere landet. Chroms kamp for at overleve er større end han nogensinde har kunnet forestille sig, mens han er fanget mellem krigslystne kongeriger, en uforståelig ondskab og en maskeret fremmed, som påstår, at han er den legendariske kriger fra en tidligere tidsalder. Heldigvis er han ikke alene, han har sine Shepherds - sin egen personlige hærstyrke - og dig, en kriger uden minder om fortiden, kæmpende ved sin side. Men mens I trækkes dybere og dybere ind i konflikten, sker der ting, som vil ændre verden for altid...
Fire Emblem: Awakening bygger på en række velkendte elementer fra tidligere spil i Fire Emblem-serien og tilbyder en oplevelse, som både dedikerede fans og nytilkommere vil nyde. Det traditionelle, rundebaserede kampsystem kræver både færdigheder og strategi for at vinde, og den nye 3D-grafik gør hver en kamp mere levende end nogensinde tidligere i serien. Nøglen er at bruge dine enheders styrker strategisk; deres placering på slagmarken, typen af våben de er udrustet med, hvilken klasse de er og til og med deres samarbejdsangreb spiller alt sammen en rolle i at sikre sejren.
Jo mere dine figurer kæmper sammen og samarbejder i kamp, desto tættere bånd vil de knytte. Stærkere bånd sikrer endnu bedre samarbejdsevner, så det er værd at stræbe efter at få figurerne til at nyde hinandens nærvær. Derudover vil dine figurer også vokse gennem erfaringspoint, som de får, når de slås, hvilket øger deres niveau og kan ses i deres statistik, og et bredt udvalg af tillægsfigurer - som dækker en række forskellige klasser og våbentyper - står bare og venter på, at du rekrutterer dem til din hær. Ikke nok med det, så har Fire Emblem: Awakening flere sværhedsgrader, inklusive Newcomer Mode, hvor helte som bliver besejret på slagmarken, vender tilbage til næste kamp fremfor at være tabt for altid.
Og der er meget mere i Fire Emblem: Awakening foruden hovedhistorien! Slå dig sammen med en ven og samarbejd om at besejre fjenden lokalt i Double Duel Mode eller forstærk din hær med figurer fra andre spilleres hære via StreetPass. Ekstraindhold kan downloades i form af ekstraniveauer, hvor du ud over nye udfordringer også får nye figurer, specielle våben, guld og andre godter.
Forhandler Levering Gebyr Fragt Varens pris Total pris  
? 0,00 kr 0,00 kr 227 kr 227 kr Til butik
Maks 6 d. 0,00 kr 29,00 kr 284 kr 313 kr Til butik
Maks 6 d. 0,00 kr 29,00 kr 284 kr 313 kr Til butik
Maks 6 d. 0,00 kr 0,00 kr 313 kr 313 kr Til butik
Prisudvikling for bedste pris uden fragt